Dodatki

Sem pride opis podstrani oz. storitve.

Poročne blazinice za prstane

Poročne blazinice se lahko izdelajo v enakem stilu kot je nevestina obleka, poročnega šopka ali namizne dekoracije, saj predstavljajo kot dodatek, pika na i vsakemu poročnemu obredu.

Poročne podvezice

Podvezica je skrita pod poročno obleko in se nosi na kateri koli nogi nad kolenom. Podvezice se lahko izdelajo iz različnih materialov, kot so čipke, saten, svila in til. Najpomembnejše pa je, da se izdela takšna, ki najbolj ustreza nevestinem karakterju.

Bolero

Bolero je lahko, kot dodatek za malce hladnejše dni ali modni dodatek k poročni obleki. V ateljeju Vam izdelamo različne modele poročnih bolerov, šalov in jaken iz različnih vrst materialov ter barv.

Korzeti

Korzeti so spodnji del spodnjega perila, s katerim želimo zoožati pas ter poudariti prsa in boke. Na voljo sta dva korzeta v beli in smetanovi barvi iz čipkastega materiala v različnih velikosti.

Poročno - svečane torbice

Priporočljiv izdelani dodatek k Vaši čudoviti obleki in k čevlji je ujemajoča se elegantna priročna torbica.

Lasnice - tiare

Če bi se rade na svoj poročni dan počutile kot prave kraljične, Vam ponujam ali izdelam čudovite tiare in obroče, da bo vaša poročna frizura popolna.

Naprstni šopki

Del poročne tradicije so tudi naprsni šopki, ki si jih pripnejo svatje na poroki. Naprsne šopke lahko izdelam iz različnih tekstilnih materialov in oblik (modelov), ki pa so barvno usklajeni z poročno obleko ali temo.

Kravate - metuljčki

Kot pomemben dodatek moški obleki so kravate in metuljčki različnih oblik in barv. Pri izbiri in izdelavi metuljčka ali kravate je pomembna oblika in kombinacija barv z moško obleko ter obleko neveste.

Poročni dežniki

Izbirate lahko med dežnikom ali senčnikom, kateri vas obvaruje pred soncem ali dežjem.

Poročne rokavice

Poročne rokavice podajo poročnemu videzu nek poseben, skoraj pravljičen pridih. Poročne rokavice se lahko izdelajo iz različnih materialov in modelov ter barvnih odtenkov, ki pa so usklajene z poročno obleko.

Košare

Izdelujem lične košarice v stilu poročne obleke, poročne blazinice ali teme namenjene za posip s drobnim cvetjem ali pa uporabite tudi pri razdeljevanju naprsnih šopkov svatom.

Pasovi

Na voljo je veliko modelov pasov za poročno obleko, s katerim se dodatno popestri in poudari vitek pas.

Poročne tančice - pajčolani

Izdelujem lične košarice v stilu poročne obleke, poročne blazinice ali teme namenjene za posip s drobnim cvetjem ali pa uporabite tudi pri razdeljevanju naprsnih šopkov svatom.

Pošlji povpraševanje za DODATKE