Moške poslovne obleke

za Vas.

Postopek izdelave

Izdelano po merah vašega telesa

Jemanje telesnih mer

To je enourni sestanek, kjer se pogovorimo o vašem modelu obleke in vas zmerimo. Ocenimo vaš tip postave ter preverimo ali model, ki ste ga izbrali ustreza vaši postavi. Izberemo ustrezen material glede na vaš model obleke.

Izbira materiala in modela

Na razpolago so vzorčne karte najfinejših tkanin, iz katerih si izberete željen material. Določimo model obleke (fazona, zapenjanje, razporki, žepi,..)

Ročni izris krojev in krojenje

Iz telesnih mer se izriše kroj, kateri se nato prenese na lično stran tkanine in obriše z dodatki za šiv. Sledi natančni ročni izrez posameznih krojnih delov iz tkanine. Oblačilo se pripravi za prvo probo, kjer se pomeri ustreznost obleke vaši postavi.

Prva in druga proba obleke ter popravki

Popravijo se spremembe. Sledi ročna izdelava mehko oblikovanih ramen , perfektno po prsih padajoči reverji in žepi. Medvloga v sprednjem delu suknjiča in reverja so zašite z več kot dva tisoč vbodi. Ponovna proba oblačila.

Končna izdelava oblačila

Končna izdelava suknjiča, ročno spenjanje podloge, ročno zašite gumbnice na sprednjem delu suknjiča in na rokavu in ročno prišite oblečenih gumbov.

Končno likanje oblačila

Ročno končno likanje suknjiča. Pred prevzemom končnega izdelka se ponovno oblačilo sproba, saj mora popolnoma ustrezati postavi.

Prijetno nošenje

Če moški želi pokazati, da je oblačilo izdelano po meri, si odpre prvi gumb na rokavu.

REZERVIRAJTE TERMIN ZA VAŠO POPOLNO SANJSKO OBLEKO